• Sarung Tungku Biasa (Mickey)

Bagi sarung tungku tanpa herba/biasa boleh digunakan lama sgt bergantung pada penjagaan individu terhadap sarung tungku tu....tapi kena cari daun herba sendiri balut tungku kalau tak balut pun takpa tp tak ada khasiatnya...beza dgn herba boleh guna selagi ada bau herbanya...biasanya kalau dah bagi yang berherba bila dah hilang bau di kira dah kurang khasiat....jd kalau nak bagi tahan lepas bertungku better simpan dalam plastik atau bekas kedap...sebelum nak simpan make sure sarung tungku tu sejuk..

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Sarung Tungku Biasa (Mickey)

  • Product Code: OEM
  • Availability: 2
  • RM35.00